El nostre bloc

19062-1

L’Ajuntament formalitza els convenis amb les empreses que col·laboren en els Premis Literaris

13 d'octubre de 2016

Ashland Chemical, IFF i la Fundació Caixa Benicarló han formalitzat els convenis de col·laboració amb l’Ajuntament per a l’organització dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló. Els acords ratifiquen l’aposta de les entitats per uns premis que pretenen situar a Benicarló com a capital cultural literària.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha firmat els convenis de col·laboració empresarial amb Ashland Chemical, IFF i la Fundació Caixa Benicarló, a través dels quals es regula la seua col·laboració en el desenvolupament i organització dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló. Les tres entitats mostren d’aquesta manera el suport que, des del primer dia, han donat als Premis Literaris, amb l’objectiu de contribuir a la consolidació de Benicarló com un referent cultural de primer ordre i amb la voluntat de fer de la cultura un motor de desenvolupament econòmic.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha mostrat el seu agraïment a les tres entitats, «que mostren una vegada més el seu interés pels projectes culturals que organitzem des de Benicarló». L’alcaldessa ha destacat que «gràcies a la col·laboració de tots, els Premis Literaris Ciutat de Benicarló ens permetran exhibir un enorme potencial creatiu, científic, històric i artístic».